Как да премахнете ретуиран туит

Ако някога сте ретуитали публикация в Twitter и сте установили, че по-късно искате да я премахнете от профила в Twitter на вашия бизнес, можете да го направите с едно щракване на мишката. За вашите туитове или ръчни ретуити можете просто да кликнете върху връзката „Изтриване“, намираща се под туита. Ако сте използвали функцията за ретуит в Twitter, тази връзка за изтриване не е там, но връзката за ретуитиран под туит изпълнява същата функция. Това не премахва туита от страницата на оригиналния плакат, но го премахва от вашия профил.

1

Влезте в своя акаунт в Twitter и кликнете върху бутона „Аз“ в горната част на началната ви страница. Това ще ви отведе до страницата на вашия профил, в която са изброени последните ви туитове.

2

Превъртете надолу по страницата, за да намерите ретвита, който искате да изтриете.

3

Кликнете върху връзката „Ретуиран“ под ретуита. Тази връзка се показва само в туитове, които сте ретуитали. Когато щракнете върху връзката, тя се променя на „Retweet“. Ако освежите браузъра си, ще видите, че ретуитът е изтрит от вашия профил.

4

Вместо това щракнете върху връзката „Изтриване“ под туита, ако това е ръчно ретуит, което е всяко туит, което сте въвели или копирали ръчно, или ретуити, които сте изпратили в мобилно приложение, като използвате бутона „Цитиране“. Това изтрива ретуита.