Как да изтриете ролка на камера от iPhone

Изтриването на ненужни или архивирани снимки от iPhone на вашата компания помага да се гарантира, че разполагате с необходимото място, за да заснемете този важен кадър, когато му дойде времето. Въпреки че правенето на снимки с вашия iPhone е относително интуитивно, изтриването на изображения от вашия Camera Roll е малко по-малко. Можете да изтриете снимки от вашия Camera Roll по няколко различни начина, включително на самия телефон и като го свържете към един от компютрите на вашата компания.

Изтрийте няколко снимки на iPhone

1

Щракнете върху иконата „Снимки“ на началния екран на вашия iPhone. Иконата Снимки има жълто цвете върху себе си.

2

Щракнете върху камерата си, за да видите съдържанието му.

3

Щракнете върху бутона „Споделяне“ в горния ъгъл на екрана на вашия iPhone. Бутонът за споделяне прилича на правоъгълник със стрелка, сочеща от него.

4

Докоснете миниизображението за всяка от снимките, които искате да изтриете.

5

Докоснете бутона „Изтриване“, за да премахнете всички избрани снимки от камерата на вашия iPhone.

Изтриване на няколко снимки с помощта на iTunes

1

Свържете вашия iPhone към компютъра с помощта на USB кабела, предоставен с телефона.

2

Стартирайте приложението iTunes и щракнете върху името на вашия iPhone под заглавието Устройства.

3

Щракнете върху раздела „Снимки“.

4

Премахнете отметката от квадратчето, намиращо се до „Синхронизиране на снимки“, след което щракнете върху „Премахване на снимки“.

5

Щракнете върху бутона „Прилагане“, за да изтриете всички снимки, съхранявани в момента в камерата на вашия iPhone.

Изтрийте снимки една по една на iPhone

1

Докоснете иконата „Снимки“ на началния екран на вашия iPhone.

2

Докоснете една от снимките, които искате да изтриете от ролката на камерата си.

3

Докоснете иконата на кошче в долния ъгъл на екрана.

4

Докоснете бутона „Изтриване на снимка“, за да изтриете снимката от вашата камера. Повторете тези стъпки за всяка снимка, която искате да премахнете.