Как да променя настройките за поверителност в Twitter, така че никой да не вижда моите туитове

Като потребител на Twitter имате възможност публично да показвате вашите туитове или да ги запазвате частни. Частните туитове се показват само на хората, които ви следват. По подразбиране вашите туитове са публични, но можете лесно да промените настройките си за поверителност по всяко време. Промените влизат в сила незабавно и засягат всичките ви предишни туитове.

Ограничения

След като настройките ви за поверителност са настроени да защитават вашите туитове, настъпват определени ограничения. Например трябва да одобрите ръчно всяка нова заявка за последовател - в зависимост от настройките за известяване получавате текст или имейл, който ви уведомява за нова заявка за последовател. Вашите туитове също не се показват в търсачките. Освен това, когато последовател ви ретуитира, само други последователи могат да видят ретуираното съобщение.

Защита на вашите туитове

Щракнете върху иконата във формата на зъб на началната страница на вашия акаунт в Twitter, изберете „Настройки“ и след това щракнете върху раздела „Сигурност и поверителност“, за да видите всички опции за защита на вашия акаунт. Поставете отметка в квадратчето „Защита на моите туитове“ и след това щракнете върху „Запазване на промените“. Трябва да въведете отново паролата си, за да потвърдите промените. Потвърдете, че вашите туитове вече са частни, като прегледате потребителския си профил: до вашето потребителско име в заглавката трябва да се появи икона на заключване.